Vásárlói tájékoztató

FELHÍVJUK TISZTELT VÁSÁRLÓINK FIGYELMÉT, HOGY A WEBOLDALON FELTÜNTETETT ÁRAK NEM MINDEN ESETBEN ÉLŐ ÁRAK! PONTOS ÁRAT AJÁNLATKÉRÉSBEN TUDUNK ADNI! 

 

Kerámia Galéria Fürdőszobaszalon Mosonmagyaróvár

Weboldalunkon  a gyártók legnépszerűbb termékeit jelenítjük csak meg, azonban az adott gyártó teljes áruválasztékát kedvező áron kínáljuk. Továbbá más az oldalon nem szereplő gyártók termékeit is forgalmazzuk. Kérjük elérhetőségeink egyikén vegye felünk fel a kapcsolatot bármely felmerülő kérdés esetén!

Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez adja meg nekünk a kiválasztott termék nevét, mennyiségét és a szállítási címet, valamint az Ön elérhetőségét.

Érdeklődését lehadhatja 

  • telefonon: +36 20 279 90 01 vagy +36 20 337 45 05
  • e-mail-ben: info@siltbt.com

Miután elküldte az  ajánlatkérését/megrendelését mi leellenörizzük és elkészítjük Önnek az ajánlatunkat, mely minden lehetséges költséget tartalmazz!

A visszaigazoláson soha nem az áru garantált szállítási időpontja található. Gyári beszerzésű termékek esetén a várható beérkezés időpontja sok, Cégünkön kívülálló ok miatt változhat (pl.: sztrájk, havazás, lerakodás, hétvégi kamionstop, kamionok szervezése stb.) és nem kérhető számon sem Cégünk, sem a gyáron. 

Kérjük a vevőt, hogy a visszaigazolást szíveskedjen ellenőrizni és amennyiben abban változtatni valót talál, úgy arról szíveskedjen mihamarabb tájékoztatni bennünket.


Megrendelés esetén a rendelések feldolgozása 24-48 órán belül megtörténik! 

Minden esetben törekszünk egyedi, személyre szabott ajánlatok készítésre. 

Amennyiben a kiválasztott termék mennyiséget nem tudja, akkor sincs probléma, kérjük küldej el a helyiség méreteit és mi kiszámoljuk a pontos mennyiséget!

Szállítási feltételek

A termékeknél feltüntetett szállítási határidő csak tájékoztató jellegű!

Kiszállítást vállalunk belföldön, valamint Ausztriában és Szlovákiában is! 

A szállítási díj mennyiségtől és helységtől függően változik! 

Szállítást Mosonmagyaróváron, Győrben valamint a környező településekre a megrendelt mennyiségtől függően díjmentesen vállaljuk! 

Amennyiben Ön kéri a szállítást, kérjük vegye figyelembe a következőket:

  • a kiszállítás háztól-házig törénik (a sofőr lerakja az árut az autó mellé)
  • az épületbe való berakoást nem tartalmazza, az az Ön feladata (Amennyiben mégis igényli, az épületbe történő berakodást, azt kérjük megrendeléskor jelezze.)
  • a szállítás napján a megbeszélt 1-2 órás időintervallumban érkezünk (Mosonmagyaróvár, Győr és környéke) 

Fizetési feltételek

Megrendelés minden esetben előleg befizetésével válig érvényessé! Előleg mértéke függ a megrendelt termék értékétől! 

A fennmaradó összeget az áru átvételekor készpénzzel vagy előre utalással fizetendő!

Megmaradt termékek visszavásárlása: a Fogyasztóvédelmi törvény alapján a kereskedő nem kötelezhető a minőségileg nem kifogásolható termékek visszavásárlására. Megmaradt burkolatokat (falicsempe, padlólap, díszítő elemek) színtónus és kalibrációs problémák végett nem áll módunkban visszavenni.

 

Reklamáció és jótállás

Átvételkor kérjük nézze át a termékeket, amennyiben bármilen problémát tapasztal azt a szállítólevélen kérjük jelezni. Szállítólevélen nem jelzett, átvételt követő törés és egyéb reklamációt nem fogadunk el.

A felhasználás előtt is látható hibák miatti reklamációt utólag (burkolás után) a gyárak nem fogadják el. 

Kérük a számlát, blokkot feltétlen őrizzék meg, mert a garancia csak a számla, blokk bemutatásával és eredeti dobozban hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető. Visszaküldeni csak teljes megrendelést lehet, vagyis csak teljes dobozt burkolás megkezdése előtt foggadunk el.

A Kerámia Galéri Csempebolt (S.I.L.T. Bt.) által forgalmazottt termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő illetve a gyártó által biztosított jótálási feltételeket tudjuk garantálni. a termék nem rendeltetésszerű használatából, helytelen beéptítéséből eredő meghibásodásért, kárért felelősséget nem vállalunk. A szavatosság a termék gyári és anyag hibáira vonatkozik. 

Burkolatok esetén minőségi reklamációt (pl. méret, tónus) kizárólag a burkolás megkezdése előtt fogadunk el.

Amennyiben a vevő a dobozok felbontásakor olyan hibákat talál, amik nem férnek bele a szabványokba, úgy ezen hibákról tájékoztatjuk a gyári képviselőket és garanciális ügyintézőket. Ha azonban a vásárló felburkolja a terméket annak a hibái ellenére is, úgy abból kifolyólag semmilyen reklamációt nem fogadnak el a gyárak. Tehát ha már a burkolás előtt látható minőségi kifogása keletkezett a vásárlónak, de ennek ellenére azt felburkolja, úgy arra hiába jelent be bármilyen kifogást, az nem kerül elbírálásra.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.

Minőség garancia:

Amennyiben a megvásárolt termékkel kapcsoalatban minőségi problémája adódnak, kérjük írja meg reklamációja okát és jutassa vissza címünkre: 9200 Mosonmagyaróvár Szent István király u. 99. (S.I.l.T. Bt.) vagy küldje el e-mailben az info@siltbt.com e-mail címre!

Telefonos ügyfélszolgálatunkat az alabbi számon érheti el: + 36 20 279 90 01!

A jótállás időtartalma (a jótállási idő) a tényleges teljesítlssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával kezdődik. 

Elállás

a Fogyasztókra vonatkozó jogokat a 45/2014. Korm. rendelet szabályozza, összefoglalva.

A fogyasztót elállási jog illetmi meg. Az ellállási jog

  • a termék átvételétt követően,
  • vagy szolgáltatás estén a szerződéskötést követően

8 munkanapon (vagy 14 naptári napon) belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül a szolgáltató részére! 

Abban az eseben, ha a terméket a vevő nem tudja eredeti csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni, üzletünk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárólnak a vevő költéségére. 

Elállás esetén  a terméket eredeti csomagolásában, szakszerűen szállítva és eredeti csomagolásában kell visszajuttatni az eladóhoz. A visszajuttatás költsége a vevőt terheli. A visszajutatott termékeket, azok sértetlenségét átvételkor ellenőrizzük. Sérült, szakszerűtlenül szállított termékek visszavételére nincs lehetőség.
A visszajutatott termék vételárát az eladó 30 napon belül visszautalja a vevő részére. 

Az elállás joga nem vonatkozik a vevő kérésére legyártott és/valamint beszerzett termékekre, továbbá a személyesen bemutatótermünkben megrendelt termékekre, mely esetekben a folyamatban lévő megrendelés lemondására és elállására nincs lehetőség.

Weboldalunkon a termékekről megjelenített képek színárnyalata eltérhet a valóságtól. 
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A S.I.L.T. Bt./Kerámia Galéria Csempebolt működési rendje és az abból folyó következmények ismertnek, elfogadottnak és kötelezőnek tekintendők mindenki számára, aki a  S.I.L.T. Bt./Kerámia Galéria Csempeboltnak rendelést küld, visszaigazolást fogad és vásárol. Ez  a honlapon közzétételre került és annak nem ismeretére senki nem hivatkozhat.

Elérhetőségeink

Felhívjuk kedves weboldal látogatóink figyelmét, hogy oldalunk fejlesztés alatt áll, így az árak és termékek pontosságáról érdeklődjenek telefonon vagy e-mailben! Megértésüket köszönjük! 


Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00
Szombat: 9:00 - 12:00

Előre megbeszélt esetekben más időpontokban is állunk vásárlóink rendelkezésére!

Kivitelezés:  + 36 20 96 43 430